12 Juni: Béda antara owahan

38 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: Rusia → Ruslan (3), Presiden → Présidhèn, penjara → \bkunjara, kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya
(éjaan, replaced: kerja → makarya, bagéyan → pérangan)
(éjaan, replaced: Rusia → Ruslan (3), Presiden → Présidhèn, penjara → \bkunjara, kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
{{gambarberita|Mandela minus Clinton.jpg|2=[[Nelson Mandela|Mandela]]}}
* '''[[1898]]''' - Bangsa [[Filipina]] nyatakaken kamrdikan saking [[Spanyol]].
* '''[[1964]]''' - [[Afrika Kidul]] ndhawahaken ukuman penjara\bkunjara salawasioun gesang dhumateng [[Nelson Mandela]].
* '''[[1991]]''' - [[Boris Yeltsin]] kapilih dados [[PresidenPrésidhèn RusiaRuslan]].
* Dinten RusiaRuslan ing [[Federasi RusiaRuslan]]
 
== Wiyosan ==
== Séda ==
 
== Riyaya ==
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
== Uga delengen ==
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commons|Category:12 June}}
:[[11 Juni]] – 12 Juni – [[13 Juni]]
* [[Kalendher kadadeyankadadéan|Kalèndher kadadéyankadadéan]]
{{Commons category|12 June}}
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyankadadéan]]
[[Kategori:Juni|*]]
352.737

besutan