17 Juli: Béda antara owahan

46 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: Perancis → Prancis, kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), dipun → dipun (2), Daftar → Pratélan, Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya
(éjaan, replaced: Perancis → Prancis, kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), dipun → dipun (2), Daftar → Pratélan, Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
 
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[1203]]''' - [[Perang Salib IV]]: [[Konstantinopel]] dipun rebatdipunrebat; Kaisar Romawi Wétan [[Alexius III Angelus]] mlajar saking panggènan bucalan.
* '''[[1815]]''' - [[Napoleon Bonaparte]] ngakèni kawon wonten ing [[Rochefort]], [[PerancisPrancis]], mungkasi pamar`´ntahan satus dintenipun.
* '''[[1945]]''' - [[Winston Churchill]], [[Joseph Stalin]] kaliyan [[Harry S. Truman]] sapatemon wonten ing [[Konferensi Potsdam]].
* '''[[1955]]''' - Taman dolanan ing sepindah [[Disneyland]] dipun bikakdipunbikak ing [[Anaheim, California]].
* '''[[1975]]''' - [[Timor Timur]] dados [[DaftarPratélan propinsi Indonésia|propinsi ka-27]] [[Indonésia]].
 
== Wiyosan ==
== Séda ==
 
== Riyaya ==
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
== Uga delengen ==
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{Commons category|17 July}}
:[[16 Juli]] – 17 Juli – [[18 Juli]]
* [[Kalendher kadadeyankadadéan|Kalèndher kadadéyankadadéan]]
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyankadadéan]]
[[Kategori:Juli|*]]
352.737

besutan