30 Sèptèmber: Béda antara owahan

44 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: penjara → \bkunjara, kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya
(éjaan, replaced: penjara → \bkunjara, kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
== Kadadosan Wigati ==
[[1452]] – [[Alkitab]] [[Johann Gutenberg]]: buku ingkang kaping pisan dipuncithak.
[[1965]] – [[Kudeta]] déning kaum [[komuis]] utawi [[Gestapu]]. Lajeng antawis 500.000 ngantos 2.000.000 tiyang ingkang dipuntudhuh komunis dipejahi déning para satru. Èwonan tiyang ugi dipunjeblosaken penjara\bkunjara.
 
== Wiyosan ==
== Séda ==
 
== Riyaya ==
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
== Uga delengen ==
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{Commons category|30 September}}
:[[29 September]] – 30 September – [[1 Oktober]]
* [[Kalendher kadadeyankadadéan|Kalèndher kadadéyankadadéan]]
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyankadadéan]]
[[Kategori:Sèptèmber|*]]
352.737

besutan