10 Oktober: Béda antara owahan

46 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: sekedhik → sakedhik, kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya
(éjaan, replaced: militer → militèr, hubungan → gayutan)
(éjaan, replaced: sekedhik → sakedhik, kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
 
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[1740]]''' – Dinten kaping kalih pambantaian tiyang [[Tionghoa]] ing [[Batavia]]. Paling sekedhiksakedhik 10.000 tiyang tiwas.
* '''[[1780]]''' - [[Topan]] ageng niwasaken 20.000-30.000 jiwa ing kawasan [[Karibia]].
* '''[[1938]]''' - [[Perang Donya II]]: [[Jerman]] nyaplok wewengkon [[Sudetenland]] saking [[Cekoslowakia]].
== Séda ==
 
== Riyaya ==
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
== Uga delengen ==
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
* [[Kalendher kadadeyankadadéan|Kalèndher kadadéyankadadéan]]
 
: [[9 Oktober]] - 10 Oktober - [[11 Oktober]]
{{Commons category|10 October}}
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyankadadéan]]
[[Kategori:Oktober|*]]
348.872

besutan