1 Oktober: Béda antara owahan

46 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: Korban → Kurban, kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya
(éjaan, replaced: Korban → Kurban, kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
* '''[[1965]]''' - Dinten kasaktèn [[Pancasila]]
* '''[[2005]]''' - Prastawa [[Bom Bali 2005]] niwasaken 23 jiwa.
* '''[[2009]]''' - KorbanKurban [[Lindhu Sumatra Kulon 2009]] sampun nglangkungi 529 jiwa. {{sumber|url=http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/8284208.stm|nama=BBC}}{{sumber|url=http://www.bbc.co.uk/indonesian/news/story/2009/10/091001_sumatraquake.shtml|nama=BBC Indo}}
 
== Wiyosan ==
== Séda ==
 
== Riyaya ==
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
* Hari Kesaktian Pancasila - Dinten Kasaktènipun [[Pancasila]]
 
== Uga delengen ==
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{Commons category|1 October}}
:[[30 September]] – 1 Oktober – [[2 Oktober]]
* [[Kalendher kadadeyankadadéan|Kalèndher kadadéyankadadéan]]
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyankadadéan]]
[[Kategori:Oktober|*]]
352.737

besutan