11 April: Béda antara owahan

45 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
éjaan, replaced: Presidhèn → Présidhèn, kedadosan → kadadosan, kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya
(éjaan, replaced: Presidhèn → Présidhèn, kedadosan → kadadosan, kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
 
== Kadadosan Wigatos ==
* '''[[2011]]''' - Mantan PresidhènPrésidhèn [[Pasisir Gadhing]], '''[[Laurent Gbagbo]]''' (''foto'') dipuncepeng saksampunipun kedadosankadadosan pasulayan kaliyan [[Alassane Ouattara]].
 
== Wiyosan ==
== Séda ==
 
== Riyaya ==
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
== Uga delengen ==
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
:[[10 April]] – 11 April – [[12 April]]
* [[Kalendher kadadeyankadadéan|Kalèndher kadadéyankadadéan]]
{{Commons category}}
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyankadadéan]]
[[Kategori:April|*]]
352.737

besutan