3 Juni: Béda antara owahan

47 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
éjaan, replaced: kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), China → Cina, Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya
(éjaan, replaced: kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), China → Cina, Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
* [[2006]] - Sarékat antara Serbia lan Montenegro bubar mawa proklamasi kamardikan resmi [[Montenegro]].
* '''[[1942]]''' - [[Amérika Sarékat]] lan [[Jepang]] milai [[Perang Pasifik|perang]] wonten ing [[Samudra Pasifik]].
* '''[[1989]]''' - Ing [[ChinaCina]], tank-tank pamaréntah majeng tumuju [[Lapangan Tiananmen]] ing [[Beijing]] lan niwasaken 2.000 demonstran pro-dhémokrasi.
 
{{Berita
* '''[[1998]]''' - [[Pol Pot]], pamimpin otoriter [[Khmer Merah]] tilar donya.
 
== Riyaya ==
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
== Uga delengen ==
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commons|Category:3 June}}
:[[2 Juni]] – 3 Juni – [[4 Juni]]
* [[Kalendher kadadeyankadadéan|Kalèndher kadadéyankadadéan]]
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyankadadéan]]
[[Kategori:Juni|*]]
352.737

besutan