22 Mèi: Béda antara owahan

46 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: Mei → Mèi (4), kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya
(éjaan, replaced: Mei → Mèi (4), kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
''' 22 [[MeiMèi]] ''' punika, dinten ingkang kaping 142 utawi 143 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
== Kadadosan Wigati ==
== Séda ==
 
== Riyaya ==
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
== Uga delengen ==
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commons|Category:22 May}}
:[[21 MeiMèi]] - [[22 Mei]]Mèi - [[23 MeiMèi]]
* [[Kalendher kadadeyankadadéan|Kalèndher kadadéyankadadéan]]
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyankadadéan]]
[[Kategori:Mèi|*]]
352.737

besutan