9 Fèbruari: Béda antara owahan

41 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Februari → Fèbruari (5), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya
c (Wirjadisastra ngalih kaca 9 Februari nyang 9 Fèbruari)
(éjaan, replaced: kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Februari → Fèbruari (5), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
{{FebruariFèbruari 2010}}
 
''' 9 [[FebruariFèbruari]] ''' punika, dinten ingkang kaping 40 miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
== Kadadosan Wigati ==
== Séda ==
 
== Riyaya ==
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
* Hari [[Persatuan Wartawan Indonésia]] (PWI)
* Hari Kavaleri
 
== Uga delengen ==
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commons|Category:9 February}}
:[[8 FebruariFèbruari]] – 9 FebruariFèbruari – [[10 FebruariFèbruari]]
* [[Kalendher kadadeyankadadéan|Kalèndher kadadéyankadadéan]]
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyankadadéan]]
[[Kategori:Fèbruari|*]]
348.872

besutan