20 Dhésèmber: Béda antara owahan

43 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Desember → Dhésèmber, Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya
(éjaan, replaced: kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Desember → Dhésèmber, Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
''' 20 [[DesemberDhésèmber]] ''' punika, dinten ingkang kaping 354 utawi 355 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
== Kadadosan Wigati ==
== Séda ==
 
== Riyaya ==
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
== Uga delengen ==
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
* [[Kalendher kadadeyankadadéan|Kalèndher kadadéyankadadéan]]
 
{{Commons category|20 December}}
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyankadadéan]]
[[Kategori:Dhésèmber|*]]
348.872

besutan