12 Maret: Béda antara owahan

45 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: Presidhèn → Présidhèn, kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya
(éjaan, replaced: Presidhèn → Présidhèn, kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[1967]] - Sidhang [[MPRS]] ngangkat Jend. [[Soeharto]] dados PresidhènPrésidhèn.
== Wiyosan ==
 
* [[1925]] - [[Sun Yat-sen]], pamimpin [[Cinten]]
 
== Riyaya ==
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
== Uga delengen ==
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commons|Category:12 March}}
:12 Maret - [[13 Maret]] - [[14 Maret]]
* [[Kalendher kadadeyankadadéan|Kalèndher kadadéyankadadéan]]
{{Commons category|12 March}}
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyankadadéan]]
[[Kategori:Maret|*]]
352.737

besutan