25 April: Béda antara owahan

42 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: Presiden → Présidhèn, nembe → nembé, kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya
(éjaan, replaced: Presiden → Présidhèn, nembe → nembé, kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
== Kadadosan Wigati ==
* [[2005]] - [[Suriah]] narik tentaranipun ingkang sampun wonten 29 taun ing [[Libanon]].
* 2005 - Kacilakan hébat [[sepur]] ing [[Jepang]]. Minimal 89 jiwa tiwas kaliyan 456 bèntenipun tatu-tatu. Mbokmenawi kacilakan punika amargi kasalahan masinis ingkang taksih timur amargi siswanipun nembenembé 23 taun.
 
== Wiyosan ==
 
== Séda ==
* 2005 - Mantan PresidenPrésidhèn Israèl, [[Ezer Weizman]], séda.
 
== Riyaya ==
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
== Uga delengen ==
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
:[[24 April]] – 25 April – [[26 April]]
*[[Kalendher kadadeyankadadéan|Kalèndher kadadéyankadadéan]]
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyankadadéan]]
[[Kategori:April|*]]
352.737

besutan