7 April: Béda antara owahan

44 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: kedadosan → kadadosan, kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), bagéyan → pérangan, Aceh → Acèh, Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya
(éjaan, replaced: kedadosan → kadadosan, kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), bagéyan → pérangan, Aceh → Acèh, Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
 
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[2010]]''' [[Lindhu]] kanthi kakiyatan 7,2 SR kedadosankadadosan ing '''[[Pulo Sumatra]]''' bagéyanpérangan lèr lan punjeripun dumunung ing 60 km kidul-wétan [[Sinabang]], [[AcehAcèh]]. {{sumber|url=http://www.detiknews.com/read/2010/04/07/055854/1333442/10/gempa-susulan-2-kali-terjadi-berkekuatan-lebih-rendah|nama=detik}}
{{gambarberita|STS-131 launch.jpg|Peluncuran ''Discovery''}}
 
== Séda ==
 
== Riyaya ==
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
== Uga delengen ==
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commons|Category:7 April}}
:[[6 April]] – 7 April – [[8 April]]
* [[Kalendher kadadeyankadadéan|Kalèndher kadadéyankadadéan]]
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyankadadéan]]
[[Kategori:April|*]]
352.737

besutan