Bléwah: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  14 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
</table>
 
'''Bléwah''' iku woh kanggo campuran [[wedhangwedang]]an seger utamane [[es campur]]. Wohe radha gedhe seukuran [[jeruk bali]], [[kelir]] kulite kuning gadhing kadang ana campuran ijo-ijone.
 
Bléwah isa di temoni ing ngendi wae ing Pulo [[Jawa]], woh iki uga isa diolah dadi [[sirop]].
8.964

besutan