Palermo: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: qu:Palermo
(saka en)
 
c (bot Menambah: qu:Palermo)
[[pms:Palerm]]
[[pt:Palermo]]
[[qu:Palermo]]
[[ro:Palermo]]
[[ru:Палермо]]
25.160

besutan