Sesanti: Béda antara owahan

30 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: Daftar → Pratélan (3), Umume → Lumrahé, motto → sesanti (7), Motto → Sesanti (2), propinsi → provinsi
(→‎Uga delengen: replaced: Uga pirsani → Uga delengen)
(éjaan, replaced: Daftar → Pratélan (3), Umume → Lumrahé, motto → sesanti (7), Motto → Sesanti (2), propinsi → provinsi)
'''MottoSesanti''' utawa sesanti (semboyan) iku tembung utawa rangkeyan tembung sing ngandung ajakan kanggo nyemangati, nambah motivasi, uga kadhang dadi ancas [[organisasi]]. Sing nganggo mottosesanti iki biasane oraganisasi, [[nagara]], [[kutha]], [[universitas]], uga kaluarga-kaluarga [[priyayi]]. UmumeLumrahé mottosesanti iku ditulis nganggo basa kuna utawa basa laladan. Neng [[Indonésia]] biasane mottosesanti ditulis nganggo [[basa Kawi]], [[basa Sansekerta]], basa iki uga kadhang kanggo nulis mottosesanti ing laladan liya ing [[Nusantara]].
 
== Uga delengen ==
*[[DaftarPratélan mottosesanti nagara]]
*[[DaftarPratélan mottosesanti propinsiprovinsi Indonésia]]
*[[DaftarPratélan mottosesanti kabupatèn Indonésia]]
 
[[Kategori:MottoSesanti|*]]
352.737

besutan