Kabupatèn Tuban: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: jroning → sajeroning, Protestan → Protèstan, Motto → Sesanti
(éjaan, replaced: Katolik → Katulik, kota → kutha (2), Geografis → Géografi, Mangga Kapurih Ugi Mriksani → Uga delengen, Pemerentahan → Pamaréntahan, Daftar → Pratélan (2))
(éjaan, replaced: jroning → sajeroning, Protestan → Protèstan, Motto → Sesanti)
<tr><td align="center" width="140px">Lambang Tuban</td>
</table></td></tr>
<tr><td align="center" colspan=2 style="border-bottom:3px solid gray;"><font size="-1">[[MottoSesanti]]: "---" <br /></font></td></tr>
<tr><td align="center" colspan=2>[[Gambar:Locator kabupatèn tuban.png]]</td></tr>
<tr><td>Dina Dadi:</td><td>...</td></tr>
<tr><td>[[Padunung]] <br />&nbsp;- Total: <br />&nbsp;- Kapadhetan: </td><td><br /> +/- 1 yuta <br /> +/- --- / km² </td></tr>
<tr><td>[[Suku Bangsa]]:</td><td>[[wong Jawa]]</td></tr>
<tr><td>[[Agama]]:</td><td>[[Kajawèn]], [[Islam]], [[ProtestanProtèstan]], [[Katulik]], [[Hindhu]] lan [[Buda]]</td></tr>
<tr><td>Basa:</td><td> [[basa Jawa]] lan [[basa Indonésia]]</td></tr>
</table>
 
== Pamaréntahan ==
kabupatèn Tuban katata jroningsajeroning 19 [[kacamatan]], --- [[kalurahan]] lan --- [[désa]]. Kacamatan-Kacamatan ing kabupatèn iki ya iku:
* [[Kacamatan Bancar, Tuban|Kacamatan Bancar]]
* [[Kacamatan Bangilan, Tuban|Kacamatan Bangilan]]
 
== Uga delengen ==
* [[Pratélan LaladanDaerah Tingkat II]]
 
== Pranala njaba ==
{{Jawa Wétan}}
 
[[Kategori:Pratélan LaladanDaerah Tingkat II]]
[[Kategori:Kabupatèn ing Jawa Wétan]]
[[Kategori:Kabupatèn ing Indonésia]]
352.737

besutan