Sulawesi Kidul: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
éjaan, replaced: jroning → sajeroning, Propinsi → Provinsi (4), Motto → Sesanti
(replaced: Uga Pirsani → Uga delengen)
(éjaan, replaced: jroning → sajeroning, Propinsi → Provinsi (4), Motto → Sesanti)
{| {{Prettytable}} align="right" width="300"
|+ <big>'''PropinsiProvinsi Sulawesi Kidul'''</big>
|-
| style="background: #ffffff;" align="center" colspan="2" |
|}
|-
| align="center" colspan="2" style="border-bottom: 3px solid gray;" | <small>[[MottoSesanti]]: ""</small>
|-
| align="center" colspan="2" | [[Gambar:IndonésiaSouthSulawesi.png|280px|Péta Sulawesi Kidul ing Indonésia]]
|}
 
'''PropinsiProvinsi Sulawesi Kidul''' iku katata jroningsajeroning 20 kabupatèn lan 3 kutha. [[Kutha krajan]]né ya iku [[Makassar]].
 
== LaladanDaerah Tingkat II ==
 
# [[Kabupatèn Bantaeng]]
 
{{Sulawesi Kidul}}
{{PropinsiProvinsi Indonésia}}
 
[[Kategori:Sulawesi Kidul]]
[[Kategori:PropinsiProvinsi Indonésia]]
[[Kategori:Géografi Indonésia]]
 
352.737

besutan