Papua: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: Motto → Sesanti
(éjaan, replaced: Propinsi → Provinsi (6), Mei → Mèi, liyane → liyané, jroning → sajeroning, Dhaptar → Pratélan)
(éjaan, replaced: Motto → Sesanti)
|}
|-
| align="center" colspan="2" style="border-bottom: 3px solid gray;" | <small>[[MottoSesanti]]: "Karya Swadaya"</small>
|-
| align="center" colspan="2" | [[Gambar:IndonésiaPapua.png|280px|Péta Papua ing Indonésia]]
'''Provinsi Papua''' iku katata sajeroning 26 kabupatèn lan 1 kutha. [[Kutha krajan]]né ya iku [[Jayapura]], kutha-kutha liyané: [[Merauke]] lan liyané.
 
== LaladanDaerah Tingkat II ==
 
{{Pratélan Kabupatèn lan kutha ing Papua‎}}
352.737

besutan