Kabupatèn Gunungkidul: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: jroning → sajeroning, Motto → Sesanti, propinsi → provinsi
(éjaan, replaced: kota → kutha (2), Geografis → Géografi, Mangga Kapurih Ugi Mriksani → Uga delengen, Pemerentahan → Pamaréntahan, Daftar → Pratélan (2), lokasiné → pernahé)
(éjaan, replaced: jroning → sajeroning, Motto → Sesanti, propinsi → provinsi)
|}
|-
| align="center" colspan="2" style="border-bottom: 3px solid gray;" | <small>[[MottoSesanti]]: ""</small>
|-
| align="center" colspan="2" | [[Gambar:Lokasi DIY Kabupatèn Gunung Kidul.svg|300px|Péta Gunung Kidul ing DI Yogyakarta]]
|}
 
'''Kabupatèn Gunung Kidul''' iku kabupatèn ing [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], pernahé ing sisih [[wétan]] propinsiprovinsi [[DIY]], kutha [[Wonosari]] iku [[kutha krajan]] kabupatèné, kutha-kutha liyané :, lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 1.485,36&nbsp;km² utawa hèktar.
 
== Géografi ==
== Pamaréntahan ==
 
Kabupatèn Gunung Kidul katata jroningsajeroning 18 [[kacamatan]], 144 [[désa]] lan [[kalurahan]]. Kacamatan-Kacamatan ing Kabupatèn Gunung Kidul ya iku:
 
* [[Kacamatan Gedangsari, Gunung Kidul|Kacamatan Gedangsari]]
== Uga delengen ==
 
* [[Pratélan LaladanDaerah Tingkat II]]
 
== Pranala njaba ==
{{DI Yogyakarta}}
 
[[Kategori:Pratélan LaladanDaerah Tingkat II]]
[[Kategori:Daerah Istimewa Yogyakarta]]
 
352.730

besutan