Kabupatèn Mamberamo Raya: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: Daftar → Pratélan, Geografis → Géografi, jroning → sajeroning, Motto → Sesanti
(busak "bali menyang")
(éjaan, replaced: Daftar → Pratélan, Geografis → Géografi, jroning → sajeroning, Motto → Sesanti)
|}
|-
| align="center" colspan="2" style="border-bottom: 3px solid gray;" | <small>[[MottoSesanti]]: "---"</small>
|-
| align="center" colspan="2" |
'''Kabupatèn Mamberamo Raya''' iku salah siji kabupatèn ing Provinsi [[Papua]], [[Indonésia]]. Kabupatèn iki diwangun tanggal [[15 Maret]] [[2007]] miturut Undhang-undhang nomer 19 taun [[2007]]. [[Kutha krajan]] né ya iku [[Burmeso]]. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± km² utawa --- hèktar, asalé saka pamekaran [[Kabupatèn Sarmi]] lan [[Kabupatèn Waropen]].
 
== GeografisGéografi ==
 
[[Lintang kidul]] lan [[Bujur wétan]]
== Pamaréntahan ==
 
Kabupatèn Mamberamo Raya katata jroningsajeroning 8 [[distrik]], ya iku:
 
# [[Mamberamo Tengah, Mamberamo Raya|Mamberamo Tengah]]
{{Papua}}
 
[[Kategori:DaftarPratélan LaladanDaerah Tingkat II]]
[[Kategori:Papua]]
 
352.737

besutan