Kutha Tidhoré Kapuloan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: Motto → Sesanti
(éjaan, replaced: Mei → Mèi, liyane → liyané (2), Geografis → Géografi, Mangga Kapurih Ugi Mriksani → Uga delengen, Propinsi → Provinsi, Daftar → Pratélan (2))
(éjaan, replaced: Motto → Sesanti)
<tr><td align="center" width="140px">Lambang Kutha Tidore</td>
</table></td></tr>
<tr><td align="center" colspan=2 style="border-bottom:3px solid gray;"><font size="-1">[[MottoSesanti]]: "---" <br></font></td></tr>
<tr><td align="center" colspan=2>[[Image:Lokasi Kutha Tidore.jpg]]</td></tr>
<tr><td>Dina Dadi:</td><td>31 Mèi 2003</td></tr>
==Uga delengen==
*[[Pratélan LaladanDaerah Tingkat II]]
 
==Pranala njaba==
[[Maluku Lor]]
 
[[Kategori:Pratélan LaladanDaerah Tingkat II]]
[[Kategori:Maluku Lor]]
 
352.737

besutan