Wyoming: Béda antara owahan

35 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: bagéyan → pérangan (4), Daftar → Pratélan, Motto → Sesanti, nagara pérangan → praja (4)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan))
(éjaan, replaced: bagéyan → pérangan (4), Daftar → Pratélan, Motto → Sesanti, nagara pérangan → praja (4))
Website = wyoming.gov
}}
'''Wyoming''' ({{IPAEng|waɪˈoʊmɪŋ}}) iku [[DaftarPratélan nagara bagéyanpraja Amérika Sarékat miturut cacahing padunung|nagara bagéyanpraja]] ing [[Amérika Sarékat|AS]]. Tlatah iki didominasi déning pagunungan [[Rocky Mountains|Rocky Mountain Kulon]], déné ing pérangan wétan arupa prairi [[High Plains (United States)|High Plains]]. Minangka nagara bagéyanpraja paling gedhé nomer sepuluh ing AS miturut jembaré, Wyoming paling sethithik padunungé, ya iku miturut kasil sènsus taun 2007 cacahé watara 522,830 jiwa, ya iku ana undhak-undhakan 5.9% wiwit taun 2000.<ref name=PopEstStates>{{cite web | url = http://eadiv.state.wy.us/pop/st-07est.htm | title = Table 1: Annual Estimates of the Population for the United States, Regions, and States: April 1, 2000 to July 1, 2007 | work = 2007 Population Estimates | publisher = U.S. Census Bureau, Population Division | date = [[2007-12-27]] | accessdate = 2008-01-05 }}</ref>.
 
Kutha krajan nagara bagéyanpraja Wyoming ya iku kutha [[Cheyenne, Wyoming|Cheyenne]].
 
== Rujukan ==
{{coor title d|43|N|107.5|W|region:US-WY_type:state}}
-->
{{AS-stub}}
 
[[Kategori:Wyoming| ]]
[[Kategori:Nagara bagéan Amérika Sarékat|Wyoming]]
 
 
{{AS-stub}}
352.737

besutan