Breda: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
éjaan, replaced: Desember → Dhésèmber, Propinsi → Provinsi (3), propinsi → provinsi (4)
(→‎Latar wuri: éjaan & cithakan using AWB)
(éjaan, replaced: Desember → Dhésèmber, Propinsi → Provinsi (3), propinsi → provinsi (4))
|coordinates_region = NL
|subdivision_type = Nagara
|subdivision_name = [[WalandaNèderlan]]
|subdivision_type1 = PropinsiProvinsi
|subdivision_name1 = [[Brabant Lor]]
|area_footnotes = (2006)
|area_land_km2 = 126.87
|area_water_km2 = 2.28
|population_as_of = 31 DesemberDhésèmber 2010
|population_note = Source: [[Statistics Netherlands|CBS]], [http://statline.cbs.nl/ Statline].
|settlement_type = Munisipalitas
}}
 
'''Breda''' iku ''[[gemeente]]'' ing [[propinsiprovinsi]] [[Brabant Lor]], [[Walanda]].
 
== Latar wuri ==
PropinsiProvinsi Brabant Lor sing papané ana ing kidulé Walanda iku saka 12 propinsiprovinsi Walanda lan salah siji sing gedhé ambané wewengkoné. PropinsiProvinsi iki ing taun 2008 dipérang dadi 68 ''gemeente''. Ing Walanda ''gemeente'' iku pérangan administratif sangisoring propinsiprovinsi. Dadi propinsiprovinsi iku antara nagara lan ''gemeente''.
 
{{GemeentenNoord-Brabant}}
352.737

besutan