Oost Gelre: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: mengkono → mangkono, Propinsi → Provinsi (2), propinsi → provinsi (4)
(→‎Pranala njaba: nglarasaké using AWB)
(éjaan, replaced: mengkono → mangkono, Propinsi → Provinsi (2), propinsi → provinsi (4))
 
'''Oost Gelre''' iku ''[[gemeente]]'' ing [[propinsiprovinsi]] [[Gelderland]], [[Walanda]].
 
==Latar wuri==
PropinsiProvinsi Gelderland sing papané ana ing wétané Walanda iku saka 12 propinsiprovinsi Walanda lan salah siji sing gedhé ambané wewengkoné. PropinsiProvinsi iki ing taun 2008 dipérang dadi 56 ''gemeente''. Ing Walanda ''gemeente'' iku pérangan administratif sangisoring propinsiprovinsi. Dadi propinsiprovinsi iku antara nagara lan ''gemeente''.
 
Jaman mbiyèn kabèh panggonan iku uga ''gemeente'' ing Walanda. Saka désa cilik nganti kutha krajan. Nanging saiki wis ora mengkonomangkono manèh. Akèh panggonan sing digabung dadi siji supaya olèh ''gemeente'' sing ukurané sedheng.
==Pranala njaba==
352.737

besutan