Waddinxveen: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: kilometer → kilomèter, mengkono → mangkono, persegi → pasagi, Propinsi → Provinsi (4), propinsi → provinsi (4)
(→‎Pranala njaba: nglarasaké using AWB)
(éjaan, replaced: kilometer → kilomèter, mengkono → mangkono, persegi → pasagi, Propinsi → Provinsi (4), propinsi → provinsi (4))
! colspan="2" | Katrangan cekak
|- style="background: #ffffff;"
| [[PropinsiProvinsi ing Walanda|PropinsiProvinsi]]: || [[Zuid-Holland]]
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: || ... [[kilometerkilomèter persegipasagi|km²]]
|- style="background: #ffffff;"
| [[Padunung]]: || ... <small>(1 November 2007)</small>
|}
 
'''Waddinxveen''' iku ''[[gemeente]]'' ing [[propinsiprovinsi]] [[Holland Kidul|''Zuid-Holland'' utawa Holland Kidul]], [[Walanda]].
 
== Latar wuri ==
PropinsiProvinsi Holland Kidul sing papané ana ing kuloné Walanda iku saka 12 propinsiprovinsi Walanda lan sing cacahé padunungé gedhé dhéwé. PropinsiProvinsi iki ing taun 2008 dipérang dadi 86 ''gemeente''. Ing Walanda ''gemeente'' iku pérangan administratif sangisoring propinsiprovinsi. Dadi propinsiprovinsi iku antara nagara lan ''gemeente''.
 
Jaman mbiyèn kabèh panggonan iku uga ''gemeente'' ing Walanda. Saka désa cilik nganti kutha krajan. Nanging saiki wis ora mengkonomangkono manèh. Akèh panggonan sing digabung dadi siji supaya olèh ''gemeente'' sing ukurané sedheng.
== Pranala njaba ==
348.872

besutan