Palermo: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: qu:Palermo)
*{{en}} [http://www.comune.palermo.it/siti_esteri/english/index_inglese.htm Situs resmi]
 
[[Kategori:KotaKutha diing Sisilia]]
 
[[af:Palermo]]
78.624

besutan