Karnivora: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: antara liya → antarané, kewan → kéwan
c (Bot: Migrating 61 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q81875 (translate me))
(éjaan, replaced: antara liya → antarané, kewan → kéwan)
'''Karnivora''' iku tembung saka [[basa Latin]] sing tegesé pamangan daging. Kéwan-kéwan sing mangan daging thok iku antara liyaantarané: [[kucing]], [[asu]] lan [[baya]].
 
== Foto kéwan karnivora ==
Image:Cat eating mouse.jpg|[[Kucing]] mangan [[tikus]]
Image:Male Lion and Cub Chitwa South Africa Luca Galuzzi 2004.JPG|[[Singa]] mangan banthèng [[Afrika]]
Image:TA ZOO orna Pict0188.jpg|[[Manuk]] [[Hering]] mangan bathang [[sato kewankéwan|kéwan]]
</gallery>
 
 
== Uga delengen ==
* [[herbivora]]
* [[omnivora]]
 
{{stub}}
 
[[Kategori:Biologi]]
 
 
{{stub}}
352.737

besutan