Casalanguida: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: antara liya → antarané, Geografi → Géografi, kabagi → kapérang, Demografi → Dhémografi, distrik → dhistrik
c (Bot: Ngganti katégori Kutha ing Italia karo Kutha ing Itali)
(éjaan, replaced: antara liya → antarané, Geografi → Géografi, kabagi → kapérang, Demografi → Dhémografi, distrik → dhistrik)
[[Gambar:Casalanguida-Stemma.png|thumb|left|45px]]
'''Casalanguida''' iku sawijining [[comune|commune]] lan [[kutha]] kang dumunung ing [[Provinsi Chieti]], region [[Abruzzo]], nagara [[Italia]]. Jembar wewengkon 13&nbsp;km<sup>2</sup> kanthi padunung 1.087 jiwa lan kapadhetan 83 jiwa/km<sup>2</sup>. Kutha iki kabagikapérang dadi distrikdhistrik Cese lan Valloni. Komunitas tanggané antara liyaantarané: [[Atessa]], [[Carpineto Sinello]], [[Gissi]].
 
== DemografiDhémografi ==
{{Demografia/Casalanguida}}
 
 
{{coor title dm|42|03|N|14|30|E|region:IT_type:city}}
[[Kategroi:GeografiGéografi]]
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Kutha ing Abruzzo]]
[[Kategori:Kutha ing Itali]]
[[Kategori:Itali]]
 
 
{{geo-stub}}
352.737

besutan