Prometium: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: antara liya → antarané, jroning → sajeroning, nduwèni → duwé
(→‎Réferènsi: replaced: Referensi → Réferènsi)
(éjaan, replaced: antara liya → antarané, jroning → sajeroning, nduwèni → duwé)
-->
== Campuran ==
Campuran Prometium antara liyaantarané awujud:
 
* Chlorida
-->
== Pènget ==
Prometium kudu ditangani kanthi ati-ati banget amarga sipaté kang '''radioaktif banget'''. Utamané, prometium bisa mancarké sinar X jroningsajeroning kahanan ''[[beta decay]]''. Umur paroné kurang saka [[plutonium]]-239 kanthi faktor watara 1350, lan sipat mawa racun biologiné uga dadi luwih dhuwur. Prometium ora nduwèniduwé peran biologi.
 
== Réferènsi ==
348.872

besutan