Kaji: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Madinah: éjaan, replaced: Nabi Muhammad SAW → Muhammad
(éjaan, replaced: biasané → biyasané, Desember → Dhésèmber (2), dikenal → kaloka (3), dilaksanakaké → ditindakaké, Februari → Fèbruari (2), jroning → sajeroning (9), klompok → golongan, ler → lèr, Masyarakat → Masarakat, Mei...)
(→‎Madinah: éjaan, replaced: Nabi Muhammad SAW → Muhammad)
 
=== Madinah ===
Kutha suci kaloro umat Islam. Ing Madinah iki panutan umat Islam, [[Nabi Muhammad SAW]] disarèkaké ing [[Masjid Nabawi]]. Panggonan iki sajatiné ora klebu sajeroning ritual ibadah kaji, nanging jamaah kaji biyasané teka ing kutha kang dunungé watara 200 [[km]] loré Mekkah iki kanggo ziarah lan salat ing masjidé Nabi.
 
== Jamaah saka Indonésia ==
352.737

besutan