Multazam: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: meter → mèter, ruang → ruwang, Nabi Muhammad → Muhammad
(replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Deleng uga → Uga delengen)
(→‎top: éjaan, replaced: meter → mèter, ruang → ruwang, Nabi Muhammad → Muhammad)
[[File:Kaaba.png|thumb|right|Katrangan: 6. Multazam]]
'''Multazam''' iku sawijining ruangruwang sing ambané kira-kira rong [[metermèter]] sing dumunung ing antara [[Hajar Aswad]] lan lawang [[Ka'bah]]. Multazam minangka papan sing ijabah kanggo [[dedonga]], bakal ditampa lan dikabulaké déning [[Allah|Allah S.W.T.]]
Cara dedonga nuladha apa sing diayahi déning [[Muhammad|Nabi Muhammad S.A.W.]] ya iku kanthi nèmpèlaké pipi, dhadha lengen lan kaloro tapak tangan ing Multazam sinambi maca donga lan panjaluk marang Allah S.W.T.
 
==Uga delengen==
352.737

besutan