1 Januari: Béda antara owahan

14 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Kadadosan Wigatos: éjaan, replaced: Nabi Muhammad → Muhammad
(→‎Uga delengen: éjaan, replaced: Kadadéyan → Kadadéan)
(→‎Kadadosan Wigatos: éjaan, replaced: Nabi Muhammad → Muhammad)
* [[45 SM]] - [[Kalèndher Julian]] wiwit kaanggé.
* [[404]] - Pertandhingan [[gladiator]] ingkang pungkasan dipunselenggarakan ing [[Roma]].
* [[630]] - [[Muhammad|Nabi Muhammad]] sesarengan kaliyan wadyabala tentaranipun naklukaken kitha [[Mekkah]] kanthi damai.
* [[1763]] - Abraham Lincoln, Présidhèn ka-16 [[Amérika Sarékat]] mroklamasèkaken émansipasi rasial.
* [[1801]] - Asteroid [[1 Ceres]], ingkang sepindhahan dipunpanggihi.
350.349

besutan