Ngulama: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: hukum → ukum, jroning → sajeroning, sisi → sisih, utamané → mligi
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(→‎top: éjaan, replaced: hukum → ukum, jroning → sajeroning, sisi → sisih, utamané → mligi)
{{islam}}
'''Ngulama''' utawa '''ulama''' ({{lang-ar| علماء}} ''{{transl|ar|DIN|ʿUlamāʾ }}'' , tunggal: {{lang|ar|عالِم}} ''{{transl|ar|DIN|ʿĀlim}}'', "scholar"), iku ngarujuk marang golongan cendhekiawan [[Muslim]] utamanémligi ing babagan hukumukum syariat. Sawetara ngulama ahli ing babagan èlmu [[fiqih]] lan sawetara liyané ahli ing babagan liya kaya [[hadis]] utawa [[tafsir]]. Ing Indonésia ulama iku pemuka agama utawa pamimpin agama sing tugasé ngayomi, nuntun lan mbimbing umat [[Islam]] jroningsajeroning babagan agama lan masalah sadina-dina sing diperlakaké, saka sisisisih kaagamaan utawa sosial kamasarakatan.
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan