Miqat: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: niat → niyat
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(→‎top: éjaan, replaced: niat → niyat)
{{Islam}}
'''Miqat''' ({{lang-ar|ميقات}}) iku panggonan wates kanggo miwiti ritual [[Ibadah Kaji]] lan [[Umrah]]. Yèn ngliwati wates iki para jamaah haji lan umrah kudu wis nganggo sandhangan [[ihram]] lan niatniyat.
 
Miqat ana rong jinis :
352.737

besutan