Ngulama: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
(→‎top: éjaan, replaced: hukum → ukum, jroning → sajeroning, sisi → sisih, utamané → mligi)
 
== Uga delengen ==
* [[Majelis Ulama IndonésiaIndonesia]] utawa [[Majelis Ulama IndonésiaIndonesia|MUI]]
* [[LP POM MUI]]
 
352.737

besutan