Miqat: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan
(→‎top: éjaan, replaced: niat → niyat)
(→‎top: éjaan)
# '''Miqat Makani (ﻣﻴﻘﺎﺕ ﻣﻛﺎﻧﻲ)''' - wates kang ditentokaké adhedhasar panggonan:
:* Kanggo padunung [[Mekkah]], panggonan kanggo ihram kaji ya iku kutha Mekkah (omahé dhéwé). Kanggo umrah apiké metu saka tanah haram Mekkah, apiké wiwit saka Jiranah, Tan'im utawa Hudaibiyah.
:* Kanggo sing teka saka arah wétan (klebu saka Indonésia), miqat ing [[Yalamlam]] (ﻳﻠﻣﻠﻢ) utawa [[Jeddah]] (ﺟﺪﻩ). Bab miqat saka Jeddah iki ana sawetara kang ora sarujuk.<ref>[http://asysyariah.com/syariah.php?menu=detil&id_online=396 Jeddah dudu miqat]</ref> Nanging Komisi Fatwa Majelis Ulama IndonésiaIndonesia wis netepaké yèn jamaah kaji saka Indonésia bisa miqat saka [[Jeddah]].<ref>[http://www.mui.or.id/mui_in/fatwa.php?id=24 Miqat Haji dan Umrah]</ref>
:* Kanggo sing teka saka kulon kaya [[Mesir]], miqat ing Juhfah (ﺟﺤﻔﻪ).
:* Kanggo kang teka saka kidul kaya [[Yaman]], miqat ing Qarnul Manazil (ﻗﺮﻦﺍﻠﻣﻨﺎﺯﻝ).
352.737

besutan