II Yohanes: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: sajroning → sajeroning, Gusti Allah → Allah
(éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: sajroning → sajeroning, Gusti Allah → Allah)
'''Layang Yohanes sing kapindho''' iki ditulis déning "pamimpin jemuwah" marang "Ibu sing dipilih déning Gusti Allah" lan marang para putra sing kinasih. Mbokmenawa sing dikarepaké iku para anggota jemuwah.
 
Ing sajroningsajeroning layang sing cekak iki sang panulis layang njaluk rong prakara:
 
* Pisan, supaya padha ngasihi ing wong liya.
352.737

besutan