Om télolèt om: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
Kedadéan iki ngrambah  internet liwat media sosial.
 
== Latar mburiwuri ==
Nalika  netizen Indonesia kirim spam ing akun [[twitter]]  sawetara DJ kalebu DJ Ula, [[Marshmello]], Firebeatz, Dillon Francis, Zedd lan Cash Cash kathi hashtag "OmTeloletOm", tembung iki wiwit  populèr. Ing pungkasan desember 2016  dadi [[Twitter|trending topic]] internasional.<ref name="BBCEn">[http://www.bbc.com/news/world-38391207 BBC World: What is 'Om Tell et Om' and why are DJs sharing it?]</ref> Fenoména iki banjur njalari para DJ  miwiti gawé aransemen musik kang diwènèhi swara klakson bis honking, lan bocah-bocah njerit "Om Telolet Om" lan ngguyu. Para DJ muter aransemen iki ing konser kalebu koser Life in Color, paméran lukisan  lan konser musik ing Miami kang mbiowarakaké menawa pagelaran kuwi bakal nganggo sesirah "Om télolèt om".<ref name="BillboardLID">[http://www.billboard.com/articles/news/dance/7632381/life-in-color-miami-om-telolet-om-headliner Billboard: Life in Color Miami Announces Secret Headliner: Om Tell et Om]</ref><ref name="Billboard">[http://www.billboard.com/articles/news/dance/7632331/om-telolet-om-djs Dance Music World Confounded By Indonesian Meme 'Om Tell et Om']</ref>
 
== Referensi ==
3.421

besutan