Om télolèt om: Béda antara owahan

182 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Latar wuri: Maringi rujukan bab panjarwanan tembung netizen
c (→‎Latar wuri: Maringi rujukan bab panjarwanan tembung netizen)
 
== Latar wuri ==
Nalika para warga ing dunya maya utawa diarani netizen <ref>[https://link.springer.com/chapter/10.1057/9781137496270_5 Panjarwanané tembung Netizen], Dipunwaos ing surya 29 Juli 2017.</ref> saka IndonesiaIndonésia kirim spam ing akun [[twitter]]  sawetara DJ kalebu DJ Ula, [[Marshmello]], Firebeatz, Dillon Francis, Zedd lan Cash Cash kathi hashtag "OmTeloletOm", tembung iki wiwit  populèr. Ing pungkasan desember 2016  dadi [[Twitter|trending topic]] internasional.<ref name="BBCEn">[http://www.bbc.com/news/world-38391207 BBC World: What is 'Om Tell et Om' and why are DJs sharing it?]</ref> Fenoména iki banjur njalari para DJ  miwiti gawé aransemen musik kang diwènèhi swara klakson bis honking, lan bocah-bocah njerit "Om Telolet Om" lan ngguyu. Para DJ muter aransemen iki ing konser kalebu koser Life in Color, paméran lukisan  lan konser musik ing Miami kang mbiowarakaké menawa pagelaran kuwi bakal nganggo sesirah "Om télolèt om".<ref name="BillboardLID">[http://www.billboard.com/articles/news/dance/7632381/life-in-color-miami-om-telolet-om-headliner Billboard: Life in Color Miami Announces Secret Headliner: Om Tell et Om]</ref><ref name="Billboard">[http://www.billboard.com/articles/news/dance/7632331/om-telolet-om-djs Dance Music World Confounded By Indonesian Meme 'Om Tell et Om']</ref>
 
== Referensi ==
3.421

besutan