Up & Up (laguné Coldplay): Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
(Digawé kanthi mertal kaca "Up & Up")
 
"'''Up & Up'''" (gaya tulise awujud "'''Up&Up'''") yaiku tembang dening band saka Inggris yaiku [[Coldplay]]. Tembang iki saka album studio kapitu , ''[[A Head Full of Dreams]]'' (2015). Tembang iki dumunung dadi tembang katiga saka rekaman ing 22 April 2016 dening [[Parlophone]]. Vokal latar mburi diwenehake dening [[Beyonce]], Annabelle Wallis lan Merry Clayton. Dene vidhio musik kanggo trek iki dirilis ing 16 Mei 2016.
 
== Latar mburiwuri ==
Tembang iki wis ditondhoidiparingi tandha dening paduan swara koor, kang dirawuhi dening meh kabeh seniman sing wis kolaborasi karo grup album, kalebu [[Beyonce]], Brian Eno lan bocah-bocah uga tamu saka papat musisi [[Coldplay]]. Ing album iki ana uga partisipasi gitaris lan penyanyi Noel Gallagher, sing nyekel gitar solo kapindho.
 
== Vidhio ==
3.421

besutan