Up & Up (laguné Coldplay): Béda antara owahan

59 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
Besut inpormasi lan interwiki Beyoncé Knowles
(Besut inpormasi lan interwiki Beyoncé Knowles)
"'''Up & Up'''" (gaya tulise awujud "'''Up&Up'''") yaiku tembang dening band saka Inggris yaikuya iku [[Coldplay]]. Tembang iki saka album studio kapitu iyaiku irah-irahané, ''[[A Head Full of Dreams]]'' (2015). Tembang iki dumunungdumugung dadi tembang katiga saka rekaman ing surya 22 April 2016 dening [[Parlophone]]. Vokal latar mburiwuri diwenehakediwenehaké dening [[Beyonce|Beyoncé Knowles]], [[Annabelle Wallis]], lan [[Merry Clayton]]. Dene vidhio musik kanggo trek iki dirilis ing surya 16 Mei 2016.
 
== Latar wuri ==
3.421

besutan