Up & Up (laguné Coldplay): Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
Besut inpormasi lan interwiki Beyoncé Knowles, Noel Gallagher
(Besut inpormasi lan interwiki Beyoncé Knowles)
(Besut inpormasi lan interwiki Beyoncé Knowles, Noel Gallagher)
"'''Up & Up'''" (gaya tulise awujud "'''Up&Up'''") yaiku tembang dening band saka Inggris ya iku [[Coldplay]]. Tembang iki saka album studio kapitu iyaiku irah-irahané, ''[[A Head Full of Dreams]]'' (2015). Tembang iki dumugung dadi tembang katigakatelu saka rekaman ing surya 22 April 2016 dening [[Parlophone]]. Vokal latar wuri diwenehaké dening [[Beyoncé Knowles|Beyonce]], [[Annabelle Wallis]], lan [[Merry Clayton]]. Dene vidhio musik kanggo trek iki dirilis ing surya 16 Mei 2016.
 
== Latar wuri ==
Tembang iki wis diparingi tandha dening paduan swara koor, kang dirawuhi dening meh kabeh seniman sing wis kolaborasi karo grup album, kalebu [[Beyoncé Knowles|Beyonce]], [[Brian Eno]] lan bocah-bocah uga para tamu saka papatkanca-kanca musisi [[Coldplay]]. Ing album iki ana uga partisipasioleh urun saka gitaris lan penyanyi [[Noel Gallagher]], sing nyekel gitar solo kapindho.
 
== Vidhio ==
3.421

besutan