Up & Up (laguné Coldplay): Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Dhaptar trek: dhaptar tembang
(Besut inpormasi lan interwiki Beyoncé Knowles, Noel Gallagher)
c (→‎Dhaptar trek: dhaptar tembang)
Sawise menehi ulasan pagelaran langsung saka album ing 21 Novèmber 2015 ing [[Los Angeles]], vokalis utama Chris Martin ngandika: "Iki jenis tembang kang kita wis nunggu kanggo nulis sawetara 15 taun suwine."<ref>{{Cite web|url=http://www.nme.com/news/coldplay/89886|title=Coldplay perform new songs 'Up&Up' & 'A Head Full Of Dreams' at LA gig - watch|website=NME.com|publisher=NME|access-date=17 May 2016}}</ref> [[Coldplay]] manggung langsung tembang iki ing Super Bowl 50 halftime show dianakaké ing 7 Februari 2016 ing Santa Clara, California. [[Bruno Mars]] lan [[Beyonce]] uga melu nembang ing larik-larik pungkasan.<ref>{{Cite web|url=http://www.billboard.com/articles/news/super-bowl/6867256/coldplay-beyonce-bruno-mars-super-bowl-50|title=Coldplay Brings Beyonce, Bruno Mars & History to Color-Drenched Super Bowl 50 Halftime Show|last=Lynch|first=Joe|date=7 February 2016|website=Billboard|access-date=1 June 2016}}</ref>
 
== Dhaptar trektèmbang ==
{{Tracklist|headline=Digital download|title1=Up & Up|length1=6:45}}
 
3.421

besutan