Wirjadisastra

Gabung 20 Oktober 2010
2.441 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
Besutané 125.165.51.90 (rembugan) sing dibalèkaké nyang révisi pungkasan déning Wirjadisastra
(Ngothongaken kaca)
c (Besutané 125.165.51.90 (rembugan) sing dibalèkaké nyang révisi pungkasan déning Wirjadisastra)
Tenger: Besutan punsèl Besutan jaringan punsèl
{{userboxtop}}
{{User jv}}
{{User id}}
{{User en-3}}
{{User da-1}}
{{User de-1}}
{{User nl-1}}
{{userboxbottom}}
 
Sugeng rawuh! Jeneng asliku Cahyo. Aku lair ing [[Ujung Pandang]], nanging wis kawit cilik urip ana ing [[Yogyakarta]]. Aku seneng yèn bisa andum kawruh lan mundhak olèhku bisa nulis nganggo basa Jawa sarana Wikipédia Jawa iki. Mulané, Wikipédia Jawa iki njalari aku ketagihan nganti didhapuk dadi pangurus. :P
 
== Artikel sing takwiwiti ==
{{div col|2}}
* [[Pratélaning prasasti sing tinemu ing Yogyakarta]]
* [[Situs Mantup]]
* [[Watu gilang Baturetna]]
* [[Pratélaning bausastra Madura]]
* [[Dina Abasa Bali]]
* [[Pratélaning tembung Jawa asal basa Walanda]]
* [[Tuja'i]]
{{div col end}}
 
== Artikel sing takjarwa saka basa manca ==
{{div col|2}}
* [[Sungapan]]
* [[Kulawarga basa Pilipina]]
* [[Cacah jiwa]]
* [[Watu putih]]
* [[Monolit]]
* [[Akadhemi Basa València]]
* [[Pratélaning juru gurit basa Sangsekerta]]
* [[Pratélaning juru gurit basa Arab]]
* [[Pratélaning juru gurit basa Koréa]]
* [[Pratélaning juru ngarang basa Walanda]]
* [[Pratélaning juru ngarang basa Prancis]]
* [[Harold Godwinson]]
* [[Bank Invèstasi Infrastruktur Asia]]
* [[Brawala Jepang-Koréa]]
* [[Aksara Siddham]]
* [[Aksara Telugu]]
* [[Aksara Kannada]]
* [[Aksara Vatteluttu]]
* [[Aksara Grantha]]
* [[Aksara Tigalari]]
* [[Aksara Sinhala]]
* [[Aksara Malayalam]]
* [[Basa Saurashtra]]
* [[Basa Paniya]]
* [[Basa Irula]]
* [[Basa Badaga]]
* [[Basa Kanikkar]]
* [[Aksara Tamil]]
* [[Lapangan Merdeka]]
* [[Walang sétan]]
* [[Dina Polentèr Internasional]]
* [[Néro]]
* [[Kali Gombak]]
* [[Benny Hoed]]
* [[Ensiklopedi Nasional Indonesia]]
* [[Pamacan Hikayat Amir Hamzah]]
* [[Basa Melayu Mangkasar]]
* [[Désa-désa Sajarah Shirakawa-gō lan Gokayama]]
* [[Kawula Basa Wales]]
* [[Undhang-undhang Parlemèn]]
* [[Parlemèn Britania Raya]]
* [[Undhang-undhang Basa Wales 1993]]
* [[Dina Statistik Sadonya]]
* [[Basa Yami]]
* [[Dina Hangul]]
* [[Guwa Péttakéré]]
* [[Tibèt Kuna]]
* [[Dina Pangalihbasan Internasional]]
* [[Griya Banjar]]
* [[Basa damelan]]
* [[Basa Rejang]]
* [[Sa sapa]]
* [[Na rambat]]
* [[Da madu]]
* [[Sa saga]]
* [[Nya (aksara Bali)]]
* [[Ja jera]]
* [[Ja (aksara Bali)]]
* [[Ca laca]]
* [[Ca murca]]
* [[Ga gora]]
* [[Nga (aksara Bali)]]
* [[Ga (aksara Bali)]]
* [[Ta latik]]
* [[Ra repa]]
* [[Na kojong]]
* [[Ka (aksara Bali)]]
{{div col end}}
 
== Artikel sing takkembangaké ==
* [[Situs Tunglur]]
62.864

besutan