Wirjadisastra

Gabung 20 Oktober 2010
42 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Besutané 125.165.51.90 (rembugan) sing dibalèkaké nyang révisi pungkasan déning Wirjadisastra)
Tenger: Besutan punsèl Besutan jaringan punsèl
{{User de-1}}
{{User nl-1}}
{{Panganggo pamertal|en|proofreader=yes}}
{{userboxbottom}}
 
62.864

besutan