Wirjadisastra

Gabung 20 Oktober 2010
76 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
anyari
(anyari)
Sugeng rawuh! Jeneng asliku Cahyo. Aku lair ing [[Ujung Pandang]], nanging wis kawit cilik urip ana ing [[Yogyakarta]]. Aku seneng yèn bisa andum kawruh lan mundhak olèhku bisa nulis nganggo basa Jawa sarana Wikipédia Jawa iki. Mulané, Wikipédia Jawa iki njalari aku ketagihan nganti didhapuk dadi pangurus. :P
 
== Paugeran sing perlu dipertal ==
* [[Wikipedia:Ayo pertalana!]]
 
<!--
== Artikel sing takwiwiti ==
{{div col|2}}
 
== Artikel sing takjarwa saka basa manca ==
{{div col|23}}
* [[Sungapan]]
* [[Kulawarga basa Pilipina]]
== Artikel sing takkembangaké ==
* [[Situs Tunglur]]
-->
62.864

besutan