Parembugan Naraguna:Ganyong: Béda antara owahan

271 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl #WikiMrebawani
 
Mas Ganyong, matur nuwun wis kersa nyerat ing Wikipedia abasa Jawi. Nyuwun ngapura, yen nyerat ora usah diparingi tapak asma ing ngisor lan suntingan ing artikel bisa dipirsani ing kaca sejarah artikel.Dadi sapa wae sing nambahake utawa ngurangi bisa katon ing sejarah kaca. Matur nuwun. [[Panganggo:Pras|Pras]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Pras|pirembagan]]</sup> 26 Juli 2012 14.06 (UTC)
 
== Sekawan artikel malih ==
Sumangga Pak, panjenengan damel artikel sekawan malih supados ganep 50 artikel lan pikantuk bebingah Kamus Indonesia-Jawa. [[Panganggo:Wirjadisastra|Wirjadisastra]] ([[Parembugan Panganggo:Wirjadisastra|rembugan]]) 7 Agustus 2017 03.21 (UTC)
63.844

besutan