Warsawa: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Galeri: éjaan, replaced: presidèn → présidhèn
(Polen using AWB)
(→‎Galeri: éjaan, replaced: presidèn → présidhèn)
<gallery>
Image:Warszawa-Zamek Królewski.jpg|Warsawa: Kastil karajan
Image:Warszawa Namiestnikowski.png|Warsawa: Kedhaton presidènprésidhèn
Image:Sejm RP.jpg|Warsawa: Parlemèn Polen
Image:Warsaw modern buildings.jpg|Warsawa
350.349

besutan