30 Januari: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Kadadosan Wigati: éjaan, replaced: presidhèn → présidhèn
(éjaan, replaced: kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
(→‎Kadadosan Wigati: éjaan, replaced: presidhèn → présidhèn)
* [[1649]] - Raja [[Charles I saka Inggris|Charles I saking Inggris]] dipunpenggal.
* [[1820]] - [[Edward Bransfield]] manggihi [[Antarktika]].
* [[1835]] - Panyoban pamejahan presidhènprésidhèn [[Amérika Sarékat]] [[Andrew Jackson]]—Punika ingkang kapisan.
* [[1925]] - Pamaréntah [[Turki]] ngusir [[Patriarkh Konstantin VI]] medal saking [[Istanbul]].
* [[1948]] - [[Mahatma Gandhi]] dipunsédani déning satunggiling ekstremis [[Hindhu]].
348.872

besutan